Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής για συζήτηση και λήψη απόφασης για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Περιφερειακό Συμβούλιο



Η Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής έχει επανειλημμένα ζητήσει να γίνει συζήτηση και να παρθεί απόφαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο σχετικά με τη Διαχείριση Απορριμμάτων, καταθέτοντας δημόσια την πρότασή της.

Σήμερα, 30 Γενάρη, ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης, παρουσιάζει σε ημερίδα-φιέστα την πρότασή του σχετικά με τη Διαχείριση Ανακύκλωσης Στερεών Αποβλήτων, χωρίς καμία προηγούμενη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η Διαχείριση Ανακύκλωσης Στερεών Αποβλήτων είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για τη ζωή των εκατομμυρίων, που ζουν και εργάζονται καθημερινά στην Αττική, ώστε να καταναλώνεται σε φιέστες.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει λόγο για τέτοιας σημασίας πολιτικά θέματα, γι’ αυτό ζητάμε να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη της 3ης συνεδρίασης, να γίνει συζήτηση και να παρθεί απόφαση σχετικά με το θέμα της Διαχείρισης Ανακύκλωσης Στερεών Αποβλήτων και της Διαχείρισης των Απορριμμάτων γενικότερα.