Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Μελωδικό προσκλητήριο στήριξης του ΚΚΕ (VIDEO)


Ο πεζόδρομος μπροστά στο 1ο Λύκειο των Αγίων Αναργυρών από νωρίς το απόγευμα είχε ζωντανέψει... Εργαζόμενοι, νέοι και κάτοικοι της περιοχής είχαν ήδη συγκεντρωθεί στο χώρο και παρακολουθούσαν την πρόβα του μουσικού συνόλου «Ρωμιοσύνη», μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία τους συνόδευσε στη σημερινή συναυλία, που διοργάνωσαν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στους Αγίους Αναργύρους - Καματερό.

Μια βραδιά που ανάμεσα στα αγαπημένα τραγούδια που ακούστηκαν περιλάμβανε και κομμάτια του Μάνου Ελευθερίου, που έφυγε από τη ζωή πέρσι τον Ιούλη. Ηταν μια απολαυστική ανάπαυλα από τη μάχη που δίνουν ακούραστα καθημερινά τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προκειμένου να εκφραστεί και στις κάλπες της Κυριακής το ελπιδοφόρο, αγωνιστικό κλίμα που συναντούν από την καθημερινή τους επαφή με τον κόσμο.

Παρευρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος πριν τη συναυλία χαιρέτισε τους μουσικούς του συνόλου και είχε ιδιαίτερα θερμή συνομιλία με την επιτυχημένη τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου.


 
Τους συγκεντρωμένους καλωσόρισε ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων - Αναργύρων - Καματερού με τη Λαϊκή Συσπείρωση.



Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση.



Όταν η σκυτάλη δόθηκε στη «Ρωμιοσύνη», οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν τους μουσικούς με ένα ζεστό χειροκρότημα, για να ταξιδέψουν σε ωραίες μελωδίες, σε τραγούδια που έχουν συνδεθεί και εκφράσει τις ελπίδες και τις αγωνίες του λαού μας.


Ανεβαίνοντας στη σκηνή η Νατάσσα Μποφίλιου, μίλησε για τη σημασία που έχει η παρουσία της στη συναυλία, αφού όπως είπε είναι η γειτονιά που μεγάλωσε, αλλά και γιατί από μικρή μεγάλωσε με τους ήχους της «Ρωμιοσύνης». Ομως, τόνισε ότι ο κυριότερος λόγος είναι η στήριξή της στη Λαϊκή Συσπείρωση.