Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Με μαζική συμμετοχή η εκδήλωση με θέμα την πρόταση του ΚΚΕ για τη διαχείριση των απορριμμάτων σε όφελος του λαού


Με μαζική συμμετοχή έγινε την Τετάρτη 27 Μάρτη στο Δημαρχείο Φυλής η εκδήλωση που διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ με θέμα «Διαχείριση των απορριμμάτων προς όφελος του λαού. Η πρόταση του ΚΚΕ».

Στην εκδήλωση μίλησαν οι Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Βαγγέλης Σίμος, δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».Επίσης, ο Νίκος Ζαπάντης, υποψήφιος δήμαρχος Φυλής, ο Θόδωρος Χαμαλίδης,  πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Φυλής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ν. Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Λευτέρης Νικολάου, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Φραγκίσκος Κουτελιέρης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, καθηγητής Πανεπιστημίου Πάτρας και η Αγγελική Παπαδάτου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Δ. Αττικής και καρδιολόγος. 

Παραβρέθηκαν εκ μέρους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ η Λουίζα Ράζου και ο Θοδωρής Χιώνης καθώς και ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης,  μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην ΠΕ Πειραιά.
Επίσης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Αγίων Αναργύρων - Καματερού Θοδωρής Σκολαρίκος, Ιλίου Νίκος Σταματόπουλος και Χαλανδρίου Λούλα Καρατζά.