Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Συνεχίζεται ο εναγκαλισμός Πατούλη με τα φασιστικά μορφώματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο


Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου κατήγγειλε τον ακροδεξιό παροξυσμό της Περιφερειακής διοίκησης και τον εναγκαλισμό της με το  μόρφωμα του Τζήμερου και τα ορφανά -πλέον- της Χρυσής Αυγής.

Δεν είναι πρώτη φορά που η διοίκηση της ΝΔ προσπαθεί να ψαρέψει συμβούλους στα βρώμικα νερά της ακροδεξιάς για να εξασφαλίσει μόνιμες πλειοψηφίες προκειμένου να προωθεί χωρίς εμπόδια το αντιλαϊκό της έργο.

Σ’ αυτή τη γραμμή ήταν και το ψήφισμα της διοίκησης Πατούλη -σε συνέχεια εκείνου του φασίστα Τζήμερου- κατά της «βίας από όπου κι αν προέρχεται».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής, και πέντε ακόμα παρατάξεις, κατήγγειλαν και απείχαν από την ψηφοφορία για το ψήφισμα, το οποίο υπερψηφίστηκε από την παράταξη του Πατούλη με δύο διαφοροποιήσεις συμβούλων της, τον Τζήμερο και τους εκλεγμένους της Χρυσής Αυγής.

Αυτοί που θέλουν να βάλουν στο ίδιο τσουβάλι το όργιο της βίας των κατασταλτικών μηχανισμών, την εργοδοτική και φασιστική βία με την καθημερινή πάλη του λαού μας για τα σύγχρονα δικαιώματά του, είναι ήδη καταδικασμένοι από το λαό της Αττικής.

Δεν ξεπλένονται όσα ψηφίσματα κι αν βγάλουν.