Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Αντι-ΚΚΕ χυδαιότητες από υποψηφίους του συνδυασμού του δημάρχου

 


Προεκλογικά όταν καταγγέλλαμε ότι η δημοτική παράταξη του νυν δημάρχου φιλοξενεί ακροδεξιά στοιχεία στους κόλπους της, ο κ.Τσίρμπας μας εγκαλούσε ότι τον αδικούμε. Αλλά η σοφή λαϊκή παροιμία λέει: « ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι...». Μετά από το σημερινό απρόκλητο όργιο κρατικής καταστολής, δυο υποψήφιοι του συνδυασμού Τσίρμπα βρήκαν την ευκαιρία να ξεράσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αντι-ΚΚΕ πρεμούρα τους, ανήμερα μάλιστα του ηρωϊκού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου. 

Τους έχει τσούξει πολύ ότι η κυβέρνηση έσπασε τα μούτρα της. Ο κυβερνητικός αυταρχισμός και οι απαγορεύσεις ακυρώθηκαν στην πράξη. Και η συγκέντρωση έγινε και η πορεία έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία. Και μάλιστα με την υποδειγματική τήρηση όλων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ό,τι αθλιότητα και να γράψουν όμως δε μπορούν να  κρύψουν τις ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας και για την έλλειψη των αναγκαίων μέτρων, που στοιχίζουν καθημερινά σε χιλιάδες κρούσματα και δεκάδες θανάτους.

Άραγε θα πάρει θέση η δημοτική αρχή για τις προαναφερόμενες αθλιότητες;

Σε κάθε περίπτωση να τους χαίρεται.

ΥΓ στους δυο υποψηφίους και την κυβέρνηση συνιστούμε ξύδι…