Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Συσκέψεις σωματείων και φορέων της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής για τα επόμενα αγωνιστικά βήματα ενάντια στη χωματερή


 
Συσκέψεις με θέμα την οργάνωση της πάλης και τις νέες πρωτοβουλίες που θα πάρουν, για να μην περάσει το νέο έγκλημα λειτουργίας μίας ακόμα χωματερής δίπλα στην υγειονομική βόμβα του ΧΥΤΑ Φυλής και σε απόσταση αναπνοής από τον οικισμό «Γεννηματά 2», πραγματοποιούν σωματεία της Δυτικής Αθήνας και Αττικής την επόμενη βδομάδα.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής συσκέψεις:

 -Στο Καματερό, το Παράρτημα Ιλίου - Πετρούπολης - Αγίων Αναργύρων - Καματερού του Συνδικάτου Οικοδόμων καλεί σε σύσκεψη την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Γρηγ. Λαμπράκη & Θεσσαλονίκης).
-Στην Πετρούπολη, το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου καλεί μαζικούς φορείς και σωματεία της περιοχής, τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου (Μπουμπουλίνας 59 & Αθ. Διάκου).
-Στη Φυλή, σωματεία και φορείς της πόλης θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη, την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου Κατοίκων «Γεννηματά 2» (Σπύρου Λούη & Στέλιου Μυγιάκη).