Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Κινητοποίηση και συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ ενάντια στην επέκταση της χωματερής


Με κεντρικό σύνθημα «Μιλάτε για ανάπτυξη, μιλάμε για ζωή. Να κλείσει τώρα η χωματερή», συνδικάτα και φορείς της Δυτικής Αττικής, του Δήμου Φυλής και ο Δήμος Πετρούπολης πραγματοποιούν μαχητική συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Ν. Αττικής) ενάντια στην επέκταση της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής. 

Στη συγκέντρωση παραβρίσκονται ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Βαγγέλης Σίμος, δήμαρχος Πετρούπολης. Επίσης η δημοτική σύμβουλος Αγίων Αναργύρων-Καματερού με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βάσω Ζάχαρη. 

Ταυτόχρονα συνεχίζεται η συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΕΔΣΝΑ που πραγματοποιούν μέλη του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής και εργαζόμενοι του κλάδου, αντιδρώντας στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΔΣΝΑ (στις 11 π.μ.) με θέμα να προχωρήσει η επέκταση της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής. Με πανό εντός του χώρου συνεδρίασης του ΔΣ στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ διεκδικούν: «Να κλείσει ο ΧΥΤΑ Φυλής. Κανένας δεν μπορεί να παίξει με τις ζωές μας.