Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Τοποθετήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο της 18ης Ιουνίου

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη 18 Ιούνη η Λαϊκή Συσπείρωση έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης το ζήτημα να παρθεί απόφαση προκειμένου να μη δοθούν χώροι και να μην υπάρξει καμία διευκόλυνση στη φασιστική Χρυσή Αυγή, μπροστά στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιούλη. Το δημοτικό συμβούλιο υιοθέτησε ομόφωνα το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Αναφορικά με το αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου να μη γίνει έφεση από τη δημοτική αρχή ενάντια στην πρωτόδικη δικαίωση εργαζομένων οι οποίοι διεκδικούν αμοιβές που έχουν περικοπεί,  η Λαϊκή Συσπείρωση υπογράμμισε  πως υπάρχει ανάγκη να υπάρξει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που να στηρίζει το αίτημα των εργαζομένων και παράλληλα να διεκδικηθούν τα σχετικά ποσά από τον κρατικό προϋπολογισμό. Ο απερχόμενος δήμαρχος στην τοποθέτηση του είπε ότι θα ασκήσει έφεση για να μη δεσμεύσει τη νέα δημοτική αρχή...
Επίσης η Λαϊκή Συσπείρωση τόνισε πως πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πυροπροστασίας του Πάρκου Τρίτση και του Ποικίλου Όρους, παίρνοντας υπόψη ότι βρισκόμαστε στην καρδιά της αντιπυρικής περιόδου και ότι μόλις πριν από λίγες μέρες εκδηλώθηκε για μια ακόμη φορά πυρκαγιά στο Πάρκο Τρίτση, που αντιμετωπίστηκε χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής.