Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Δήλωση Θ. Σκολαρίκου


Τις τελευταίες ημέρες διακινείται στους κατοίκους του Αττάλου στο Καματερό, ανακοίνωση της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ «Αλληλεγγύη» που προσπαθεί να εμφανίσει τη συγκεκριμένη παράταξη ως τον «προστάτη» των κατοίκων του Αττάλου. Ας αφήσουμε για λίγο τα προεκλογικά παραμυθάκια για να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα:

1. Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ζήτημα της πράξης εφαρμογής στη γειτονιά 2 με καθυστέρηση δεκαετιών, μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση έθεσε το αίτημα να μην επιβαρυνθούν τα λαϊκά νοικοκυριά  του Αττάλου, ειδικά μέσα στην κρίση.  Όλοι οι υπόλοιποι συνδυασμοί διαφωνούσαν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο  στον τρόπο με τον οποίο «θα πληρώσουν τη νύφη» οι κάτοικοι του Αττάλου και άλλαζαν θέση με ταχύτητα υαλοκαθαριστήρα. 

2. Η «Αλληλεγγύη» συνειδητά παραπλανά το λαό της περιοχής, όταν καλεί τη δημοτική αρχή να διορθώσει το ...λάθος της! Δηλαδή, κατά τον κ. Κομματά η αντιλαϊκή πολιτική της δημοτικής αρχής Σαράντη, τον οποίο κατά τα άλλα «κατηγορεί», όπως και τα ραβασάκια που έρχονται στον Άτταλο, είναι ένα λάθος...! 

3.«Δεσμεύεται» στους κατοίκους του Αττάλου ότι τα χρήματα που θα καταβάλλουν, θα τους επιστραφούν μέσω έργων που θα γίνουν στην περιοχή. Με απλά λόγια, περάστε τώρα από το ταμείο και βλέπουμε... (τόσο για τα έργα, όσο και για το εάν η «Αλληλεγγύη» γίνει ποτέ δημοτική αρχή) 

4. Και το δούλεμα έχει ένα όριο...Βέβαια, αυτοί μας έλεγαν ότι θα σκίσουν το μνημόνιο, θα μας πουν την αλήθεια για τον Άτταλο;

Ο λαός της περιοχής έχει πλέον μεγάλη εμπειρία. Δύναμη του είναι οι αγώνες του και όχι οι παλιοί και νέοι  «σωτήρες». Τώρα είναι η ώρα να ενισχύσει αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, να κάνει τη διαφορά με ΚΚΕ δυνατό παντού!