Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Στο κέντρο των Αγίων Αναργύρων περιόδευσαν ο Γ. Πρωτούλης και ο Θ. Σκολαρίκος


Μαζική περιοδεία στο κέντρο των Αγ.Αναργύρων, πραγματοποίησαν σήμερα οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ της περιοχής, με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής και τον Θοδωρή Σκολαρίκο, υποψήφιο Δήμαρχο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την πόλη. Μαζί τους ήταν πλήθος από υποψήφιος δημοτικούς συμβούλους καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, Αννα Χρονοπούλου και Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Το κλιμάκιο του Κόμματος συζήτησε με αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου, Κύπρου και Αγ.Αναργύρων, ακούγοντας για τα σοβαρά τους προβλήματα, όπως για τις ελλείψεις σε υποδομές, αλλά και για τη μεγάλη τοπική φορολογία που προστίθεται στο ξεζούμισμά τους από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέχεια των προηγούμενων.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ ανέδειξαν ότι πηγή αυτών των προβλημάτων είναι η πολιτική του κεφαλαίου και της ΕΕ, στην οποία συμφωνούν όλα τα άλλα κόμματα, ανεξάρτητα από τους ψευτοκαυγάδες τους στη βουλή και τα τηλεπαράθυρα. Απηύθυναν κάλεσμα για την ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, για να έχει περισσότερους ευρωβουλευτές, δημάρχους, και συμβούλους στην τοπική διοίκηση, που θα σταθούν στο πλάι του λαού, ώστε από την επόμενη μέρα, που όλα τα προβλήματα θα είναι εδώ, να μπορεί να παλέψει από καλύτερες θέσεις, να ενταθεί η διεκδίκηση για μέτρα ανακούφισης.

Παράλληλα, κάλεσαν σε μαζική συμμετοχή στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με ομιλητές τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιο και τον Θοδωρή Σκολαρίκο, υποψήφιο δήμαρχο.