Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης



Μπροστά στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές εμφανίζονται σαν μανιτάρια «ανεξάρτητα» ψηφοδέλτια. Το φαινόμενο αυτό ευδοκιμεί και στο δήμο μας, στους Αγίους Αναργύρους και στο Καματερό. Ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο είναι και του Σταύρου Τσίρμπα, μέλους της ΝΔ, μέχρι πρότινος αντιδημάρχου της διοίκησης Σαράντη, που ξαφνικά είδε το φως το αληθινό της «ανεξαρτησίας»…  Πέρα από την πρόκληση στη μνήμη και στη νοημοσύνη των κατοίκων του δήμου, φαίνεται ότι ο συνδυασμός του κ. Τσίρμπα είναι δεκτικός και σε κάθε είδους στήριξη. Ακόμα και ακροδεξιών-φασιστικών στοιχείων που δηλώνουν την ολόθερμη στήριξη τους στον υποψήφιο Δήμαρχο, χαριεντίζονται μαζί του και τον συνοδεύουν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαπιστώσει την ακροδεξιά-φασιστική ρητορική τους. 
Είναι απαράδεκτο σε μια εργατική-λαϊκή γειτονιά όπως οι Άγιοι Ανάργυροι και το Καματερό να φιγουράρουν στις δημοτικές εκλογές ακροδεξιά-φασιστικά στοιχεία. Δεν έχουν καμιά δουλειά στα μέρη μας. Έχει μεγάλες ευθύνες ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος ο οποίος απολαμβάνει της στήριξης τους.
Ο λαός της πόλης μας πρέπει να καταδικάσει τέτοιες πρακτικές. Να στείλει δυνατό μήνυμα απομόνωσης των φασιστών ενισχύοντας  αποφασιστικά το ΚΚΕ παντού. Να υπερψηφίσει το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού και στην Περιφέρεια Αττικής. 
Η μεγάλη ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, σε όλους τους χώρους δουλειάς και στις γειτονίες, είναι όρος απαραίτητος για να χτυπηθεί η Ακροδεξιά στη ρίζα της, για να γκρεμιστεί η εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή απ’ την τρίτη θέση, για να δυναμώσει η πάλη ενάντια σε αυτό το σύστημα, στα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που γεννούν και τρέφουν τον φασισμό.