Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Γραμματικό: Συγκέντρωση και πορεία ενάντια στο έγκλημα της κυβέρνησης για ΧΥΤΥ



Με πορεία προς το χώρο του ΧΥΤΥ από την πλατεία του Γραμματικού ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Γραμματικό με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής.
Οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν προς το χώρο φωνάζοντας συνθήματα όπως «η ανάπτυξη σας τσακίζει τη ζωή μας, αγώνας και αντεπίθεση η επίλογή  μας» και «πλημμύρες, φωτιές, χωματερές, κόστος δεν είναι οι ανθρώπινες ζωές».

Νωρίτερα έγινε συγκέντρωση όπου μίλησε ο Μεντής Δαμασκηνός πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Φυλής Θόδωρος Χαμαλίδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Λευκιμμιωτών Αθήνας, Ευδοκία Μακαντάνη και ο πρόεδρος της Ένωσης ΕΒΕ Μαραθώνα, Μιχάλης Ζαχαρίας.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι Αλέκα Παπαρήγα και Γιάννης Γκιόκας μέλη της ΚΕ και βουλευτές του ΚΚΕ, ο περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Μανουσογιαννάκης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε Φυλή, Νίκος Ζαπάντης (διαβάστε παρακάτω δήλωσή του για το ΧΥΤΥ) και Μαραθώνα, Νίκος Στεφανίδης.