Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Επιστολή της Ένωσης ΕΒΕ Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή της Ένωσης ΕΒΕ Αγίων Αναργύρων-Καματερού με την οποία καλεί σε Γενική Συνέλευση των μελών της τη Δευτέρα 4/2 με θέμα το προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους επαγγελματίες του Καματερού από το έργο που είναι σε εξέλιξη στη Λεωφόρο Φυλής. Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή:


ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΓIΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Κτήριο ΚΕΚ Αγίων Αναργύρων(Δωδεκανήσου & Μουσουνίτσης)
Τηλέφωνο:6946533202-email:eebeagion@gmail.com
30/1/2019
Αρ.Πρωτ.:458
Προς:
  • Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Δημοτικές Παρατάξεις , Ένωση Γονέων & Συλλόγους Γονέων Αγ. Αναργύρων – Καματερού, Σωματεία & Συλλόγους στο Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αξιότιμοι/-ες Κυριοι/-ες,
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Δήμου μας, την ΔΕΥΤΕΡΑ 4/2/2019 στο κατάστημα GIO (Λ. Φυλής 209, Καματερό)στις 17:00, όπου θα συζητήσουμε για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη καθημερινή ζωή των επαγγελματιών, εργαζομένων, μαθητών, της πόλης μας λόγω της πραγματοποίησης των αντιπλημμυρικών έργων στην Λεωφόρο Φυλής και τους κεντρικούς δρόμους του Καματερού.
Ο σύλλογός μας ανέκαθεν διεκδικούσε και απαιτούσε την πραγματοποίηση έργων υποδομής στο Δήμο μας, τόσο στις γειτονιές των Αγίων Αναργύρων όσο και του Καματερού και κυρίως αντιπλημμυρικά έργα. Όλοι μας, επαγγελματίες, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, πάμπολλες φορές έχουμε υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Δυστυχώς έχουμε θρηνήσει και θύματα…
Οι ενστάσεις μας επομένως δεν έχουν να κάνουν με το ίδιο το έργο αλλά με τους όρους με τους οποίους διεξάγεται. Χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση και κυρίως χωρίς κανέναν σχεδιασμό ξεκίνησαν εργασίες την πιο λάθος εποχή (Φθινόπωρο) και 6 μήνες τώρα τα έργα πραγματοποιούνται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς. Η εργολήπτρια εταιρία δεν έχει λάβει την παραμικρή μέριμνα για την ασφάλεια στην κίνηση των οδηγών, την διευκόλυνση της καθημερινότητας μας, ούτε φαίνεται να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Η σήμανση για τη διευθέτηση της κίνησης σχεδόν ανύπαρκτη και η κίνηση στους δρόμους της περιοχής εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη.
Οι επαγγελματίες της περιοχής έχουν έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους και κανέναν αρμόδιο φορέα δεν απασχόλησε πώς θα επιβιώσουν αυτές οι οικογένειες. Το ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού με όλους τους συναδέλφους, μέλη του συλλόγου, είμαστε αποφασισμένοι να αναδείξουμε το συγκεκριμένο θέμα με όλους τους τρόπους πριν μας καταστρέψουν. Τα αιτήματά μας είναι δίκαια και είμαστε διατεθειμένοι να τα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Σας καλούμε να παρευρεθείτε στη Γενική Συνέλευση και να συζητήσουμε πως μπορούμε από κοινού να πραγματοποιούνται έργα στη περιοχή μας που θα σέβονται πρώτα από όλα τους ανθρώπους που κατοικούν και εργάζονται στη περιοχή αυτή.

ΤΟ Δ.Σ.